Hosszúpályi Focimozi – EB sörterasz

Aki ott lesz, nagyot néz!
Az sem lehetetlen, hogy az eredmények miatt nézünk majd nagyot az idei foci EB-n, de ha másért nem a kijelző mérete miatt mindenképpen Óriási élményben lehet részünk, amennyiben a Hosszúpályi Focimozi 5 méterszer 2.5 méteres vetítővásznát nézve izguljuk végig a Magyar Válogatott meccseit!
A vásártér fedett csarnoka alatt rendezzük be az EB sörteraszt, ahol mindenki kedvére tuningolhatja a szurkolói virtust!             
Lesz góltotó értékes nyereményekért, csocsó, duzzogó kanapé, zizi, ropi, tibicsoki, mogyi, szotyi, kaja, pia-olimpia… minden, ami ahhoz kell, hogy kiengedjük egy kicsit a gőzt, függetlenül attól, hogy ki győz!              
Természetesen a meccsnapokon nem csak a Magyar Válogatott mérkőzéseit tekinthetjük majd meg, hanem az aznapi összes meccs közvetítésre kerül!

A rendezvény zártkörű, a belépő elővételben 1000 Ft/fő.               
Jegyek elővételben 8-16 óra között válthatók a Bem József művelődési házban!                 
A helyszínen az elővételben eladott jegyek számától függően, lehet majd belépőt vásárolni 1500 Ft/fő áron! Érdemes tehát elővétellel bebiztosítani a belépés lehetőségét. A rendezvény maximális létszáma az aktuálisan érvényben lévő kormányrendelethez igazodik.         
Meccsnapok: Június 15, 19, 23.  
Nyitás: Az aznapi első meccs előtt 1 órával.

Mindenkit szeretettel vár a Hosszúpályi Focimozi – EB sörterasz!