Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Lakosság!

Hosszúpályi pénzügyi szolgáltatásainak fejlesztése érdekében, az éjjel-nappal szükséges készpénzellátás üzembiztonságának növelése érdekében tárgyalást folytattunk a K&H bankkal egy újabb ATM automata telepítésének lehetőségéről. A K&H bank megfelelő számú ügyfélérdeklődés, új számlanyitások esetén akár egy olyan automata telepítését is biztosíthatja településünknek, mely nemcsak készpénzfelvételre, de akár pénzbefizetésre is alkalmas. Mindez a lakosság személyes ügyein kívül segítheti a helyi vállalkozói kört is, a náluk összegyűlt készpénz biztonságos befizetésében.

Az érdeklődő lakossági ügyfélkör igényeinek kiszolgálására a K&H bank minden hétfőn délelőtt 8.30-11.00 óra között a Művelődési Házban fogadóórákat tart, ahol számlanyitás is lehetséges helyben. A bank mobilbankár munkatársa kérésre házhoz is megy, rugalmas időpont egyeztetéssel, illetve szívesen segít a nehezebben közlekedő lakosoknak is.

A K&H bank állandó ügyfélpontokat (bankfiók) működtet térségünkben Debrecenben és Berettyóújfaluban is, mely a lakosság egy részének könnyen elérhető. A fejlett digitális megoldásoknak köszönhetően azonban ma már a legtöbb lakossági ügylet mobiltelefonon (vagy e-bank felületen) is elintézhető, a bankfiókok felkeresése ritkábban szükséges. A bank munkatársa szívesen segít a mobilbanki applikáció funkcióinak bemutatásában, begyakorlásában is. A kedvezményes számlanyitási lehetőségekről, hatályos akciókról érdeklődjenek a bank munkatársától.

Bízom benne, hogy a lakosság egy része nyitott lesz az új lehetőségre és közösen elérjük, hogy a vidéki települések közül elsők között juthassunk olyan ATM automatához, mely nemcsak pénzfelvételre, hanem pénzbefizetésre is alkalmas lehet.

Zara András

polgármester